Ανανέωση και συντήρηση

Ανανέωση συντήρηση siteΑν έχετε ήδη ιστοσελίδα σίγουρα θα έχετε θελήσει να κάνετε ορισμένες αλλαγές και σε γενικές γραμμές θα σας έχει απασχολήσει η συντήρησή της. Πόσο μάλλον αν δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα από το site σας. Στο τμήμα συντήρησης της εταιρία μας ανανεώνουμε, βελτιώνουμε και ανακατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη της πορεία. Σκοπός μας είναι η υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Πριν από την ανανέωση μιας ιστοσελίδας πραγματοποιείται πλήρης έλεγχος της ιστοσελίδας σε επίπεδο ranking, δηλαδή το πόσο ψηλά βγαίνει στις μηχανές αναζήτησης, Google, Bing, Yahoo κτλ. Έλεγχος συμβατότητας με τα καθιερωμένα standards W3C και τέλος ελέγχεται η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Μετά από τον έλεγχο της ιστοσελίδας, ακολουθεί η ανανέωση, διόρθωση και βελτιστοποίηση της.

Η προσθήκη περιεχομένου σε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο, εκτός ότι δίνει την αίσθηση ανανέωσης στον επισκέπτη, διευρύνει την ποσότητα σε λέξεις κλειδιά με αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας. Το κόστος για την συντήρηση μιας ιστοσελίδας διαμορφώνεται ανάλογα τον όγκο των αλλαγών. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα μηνιαίας συντήρησης σε ειδικά χαμηλές τιμές.

Ανασχεδιασμός και ανακατασκευή ιστοσελίδας

Αν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα αλλά είναι παλιά ή τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά τότε μπορούμε να την ανακατασκευάσουμε. Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας με όλες τις επιθυμητές αλλαγές, εφόσον είναι εφικτό και αξίζει από πλευράς χρημάτων. Οι αλλαγές μπορεί να είναι:

  • Αλλαγή του design.
  • Αλλαγές στα μενού, στα κείμενα και τις φωτογραφίες.
  • Παρέμβαση στον κώδικα του site για να είναι πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, search engine friendly.
  • Συμβατότητα με όλους τους φυλλομετρητές (browsers).
  • Συμβατότητα με τα Web Standards W3C.

Οι αλλαγές σε μια ιστοσελίδα θα φέρουν εγγυημένα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα.

Προώθηση ιστοσελίδων

Συχνές αναζητήσεις

sites Κατασκευή ιστοσελίδας τιμες facebook twitter web marketing Τεχνική υποστήριξη site adwords kataskeui istoselidas site δυναμικό κατασκευή ιστοσελίδων με joomla Google Analytics Websites web camera για ιστοσελίδα Κατασκευή e-shop Προώθηση ιστοσελίδων ilektroniko katastima Google Συντήρηση ιστοσελίδας dimiourgeia eshop σχεδίαση ιστοσελίδας διαφήμιση προώθηση Δημιουργία e-shop Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης diafimisi katastimatos domain names ηλεκτρονικό κατάστημα Δημιουργία ιστοσελίδων Search Engine Optimization δωρεάν ιστοσελίδα Email Marketing επαγγελματική ιστοσελίδα web hosting internet Newsletters web design Δημιουργία site Κατασκευή Banners logo Φιλοξενία ιστοσελίδων SEO Σχαδιασμός ιστοσελίδων